Budincă De Tapioca Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de tapioca portocalie. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Un amestec de portocale buric, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă de Tapioca de nucă de cocos cu portocală de sânge, Budinca "Tapioca", și Budinca De Tapioca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin suficientă coajă de portocală pentru a măsura 1 linguriță.
Tăiați coaja rămasă și miezul alb din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi aruncați.
Tăiați segmentele libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron, apoi stoarceți suficient suc din membrane pentru a măsura 3 linguri, adăugându-l în segmente.
Adăugați lichior și 2 linguri de zahăr și aruncați cu segmente.
Lăsați macerat 20 de minute.
În timp ce segmentele de portocale macerează, gătiți tapioca, laptele, coaja rasă, 1/3 cană zahăr și 1/8 linguriță sare într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți segmentele de portocale într-o sită peste cratiță pentru a adăuga lichid la tapioca (segmente de rezervă), apoi fierbeți ușor, amestecând constant, până când perlele de tapioca sunt complet translucide, 20 până la 30 de minute.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron metalic, apoi bateți treptat budinca fierbinte în gălbenușuri. Se răcește rapid prin așezarea bolului într-o baie de gheață și amestecând ocazional până se răcește (budinca va fi foarte groasă).
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați zahărul rămas de lingură și bateți albușurile până când acestea țin doar vârfuri rigide.
Bateți smântâna într-un alt bol cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți albușurile, apoi smântâna, în budincă ușor, dar bine.
Împărțiți segmentele portocalii între 6 pahare, ramekine sau boluri mici și acoperiți cu budincă. Rece, acoperit, cel puțin 1 oră.
* Albușurile din această rețetă nu sunt gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Budinca de Tapioca poate fi răcită până la 3 zile.