Budincă De Tapioca Portocalie

Budincă De Tapioca Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de tapioca portocalie. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Un amestec de portocale buric, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă de Tapioca de nucă de cocos cu portocală de sânge, Budinca "Tapioca", și Budinca De Tapioca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți fin suficientă coajă de portocală pentru a măsura 1 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2
Tăiați coaja rămasă și miezul alb din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Tăiați segmentele libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron, apoi stoarceți suficient suc din membrane pentru a măsura 3 linguri, adăugându-l în segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați lichior și 2 linguri de zahăr și aruncați cu segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
ZahărZahăr
5
Lăsați macerat 20 de minute.
6
În timp ce segmentele de portocale macerează, gătiți tapioca, laptele, coaja rasă, 1/3 cană zahăr și 1/8 linguriță sare într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scurgeți segmentele de portocale într-o sită peste cratiță pentru a adăuga lichid la tapioca (segmente de rezervă), apoi fierbeți ușor, amestecând constant, până când perlele de tapioca sunt complet translucide, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
8
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron metalic, apoi bateți treptat budinca fierbinte în gălbenușuri. Se răcește rapid prin așezarea bolului într-o baie de gheață și amestecând ocazional până se răcește (budinca va fi foarte groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
10
Adăugați zahărul rămas de lingură și bateți albușurile până când acestea țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Bateți smântâna într-un alt bol cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți albușurile, apoi smântâna, în budincă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Împărțiți segmentele portocalii între 6 pahare, ramekine sau boluri mici și acoperiți cu budincă. Rece, acoperit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
1
* Albușurile din această rețetă nu sunt gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Budinca de Tapioca poate fi răcită până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
TapiocaTapioca
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista