Budincă De Tapioca Cu Rom-Stafide

Budincă De Tapioca Cu Rom-Stafide
Budinca de Tapioca cu rom-stafide este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ROM, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Budinca "Tapioca", Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați tapioca și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Puneți tigaia la foc mediu; aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant (aproximativ 20 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de stafide. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
StafideStafide
5
Împărțiți budinca uniform între cupe de cremă de 7 (6 uncii). Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista