Budincă De Tapioca Cu Rom-Stafide
Budinca de Tapioca cu rom-stafide este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ROM, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Budinca "Tapioca", Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați tapioca și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță și lăsați să stea 5 minute.
Puneți tigaia la foc mediu; aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant (aproximativ 20 de minute).
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de stafide. Aruncați bățul de scorțișoară.
Împărțiți budinca uniform între cupe de cremă de 7 (6 uncii). Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 2 ore.