Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 346 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți lapte, brânză de capră, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de pâine sărată cu ciuperci și parmezan, Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră, și Gatiti cartea: Budinca de paine cu branza de capra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați pâinea într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Combinați 1/2 cană de brânză de capră și următoarele 5 ingrediente (prin albușuri) într-un castron mediu, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine; se acoperă cu 1/2 cană de brânză de capră rămasă. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit. Se da la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânză De Capră
Pâine
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți budinca de pâine din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Descoperiți și coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când se fixează și se rumenesc.