Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci
Budinca de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci necesită în jur 59 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 315 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, căței de usturoi, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare sunt Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci, Budinca de paine savuroasa cu ciuperci si parmezan, și Budincă de pâine savuroasă cu slănină, ardei și spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoi și ciuperci; gătiți 6 până la 7 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând frecvent. Se amestecă ierburi de Provence, sare și piper; gatiti 1 minut. Lingură într-un castron mare. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Încălziți untul rămas în aceeași tigaie.
Adăugați spanacul; gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent. Se amestecă spanacul în amestecul de ciuperci.
Așezați pâinea într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Scurgeți excesul de lichid din amestecul de spanac și ciuperci; lingură peste pâine.
Combinați laptele, ouăle, albușurile de ou și brânza provolone, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de spanac și ciuperci. Se acoperă cu parmezan.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.