BUDINCĂ DE PÂINE (PUDIN DE PAN)
Budinca de pâine (PUDIN de PAN) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 501 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 150 de fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, extract de vanillan, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca Diplomatica Cubaneza-Pudramincronn Diplomamincultico, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Puddcomplexn Mary (Tort Simplu De Portocale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-o tavă mare de copt și coaceți într-un cuptor de 400 F aproximativ 5 minutes.In un bol mare de amestecare, amestecați împreună laptele, laptele condensat, vanilia, scorțișoara și ouăle bătute și amestecați bine.
Adăugați cuburi de pâine în amestecul de lapte.
Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute sau până când pâinea absoarbe cea mai mare parte a amestecului.
Turnați amestecul de pâine-budincă într-o tigaie.
Coaceți neacoperit într-un cuptor de 350 km f timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească complet, apoi se dă la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.