Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun
Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 552 calorii. Dacă aveți la îndemână baghetă, sirop de arțar, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun, Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun, și Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă cârnații sunt în carcase, stoarceți-le din carcase.
Încălziți o tigaie la foc mediu și gătiți cârnații, împărțindu-l în bucăți de dimensiuni mușcate, dar nu-l sfărâmați prea mic. Aruncați cârnații fierți într-o strecurătoare metalică peste chiuvetă pentru a scurge orice exces de ulei și lăsați-l să se răcească complet.
Tăiați cheddarul în cuburi de centimetru. De asemenea, îl puteți mărunți folosind o răzătoare de brânză, dar îmi place să am bucăți vizibile de cheddar topit. Într-un castron mare, adăugați ouăle, laptele, smântâna și siropul de arțar într-un castron și bateți împreună până se omogenizează.
Tăiați pâinea veche în cuburi de 1 1/2 inch și adăugați-o în amestecul de ouă împreună cu cârnații răciți și cheddarul cubat. Amestecați ușor totul împreună până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită de pâine și apoi transferați amestecul într-o caserolă sigură pentru cuptor. Acoperiți și refrigerați peste noapte. În dimineața următoare, scoateți caserola din frigider.
Puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de grade F (170 C).
Scoateți capacul și coaceți budinca de pâine până se rumeneste deasupra (aproximativ 30-40 de minute).
Stropiți cu sirop de arțar și serviți fierbinte.