Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun

Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun
Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 552 calorii. Dacă aveți la îndemână baghetă, sirop de arțar, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun, Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun, și Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă cârnații sunt în carcase, stoarceți-le din carcase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și gătiți cârnații, împărțindu-l în bucăți de dimensiuni mușcate, dar nu-l sfărâmați prea mic. Aruncați cârnații fierți într-o strecurătoare metalică peste chiuvetă pentru a scurge orice exces de ulei și lăsați-l să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Tăiați cheddarul în cuburi de centimetru. De asemenea, îl puteți mărunți folosind o răzătoare de brânză, dar îmi place să am bucăți vizibile de cheddar topit. Într-un castron mare, adăugați ouăle, laptele, smântâna și siropul de arțar într-un castron și bateți împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați pâinea veche în cuburi de 1 1/2 inch și adăugați-o în amestecul de ouă împreună cu cârnații răciți și cheddarul cubat. Amestecați ușor totul împreună până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită de pâine și apoi transferați amestecul într-o caserolă sigură pentru cuptor. Acoperiți și refrigerați peste noapte. În dimineața următoare, scoateți caserola din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de grade F (170 C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți capacul și coaceți budinca de pâine până se rumeneste deasupra (aproximativ 30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Stropiți cu sirop de arțar și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista