Budincă de pâine Panettone

Budincă de pâine Panettone
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, budinca de pâine Panettone ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap de încercat. Acest desert are 396 de calorii , 11 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați ouă, extract de vanilie, panettone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panettone , Panettone Cupcakes și Tiramisu Bread Pudding .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
3
Tăiați crusta exterioară maro închis de pe panettone (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Tăiați restul pâinii în cuburi de 1 inch și puneți-o pe o tavă într-un singur strat. Prăjiți panettone timp de 10 minute, până se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Ungeți o tavă de copt de 9 pe 12 pe 2 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Puneți cuburile de panettone în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Într-un castron mare, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile, jumătate și jumătate, extractele de vanilie și migdale și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Turnați acest amestec de cremă peste panettone. Se lasa deoparte 10 minute, astfel incat painea sa se absoarba crema. Împrăștiați migdalele feliate deasupra budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
9
Puneți tava de copt într-o tavă mai mare și adăugați apă de la robinet foarte fierbinte în tava mai mare până când ajunge la jumătatea părții laterale a vasului de copt. Acoperiți tava mai mare cu folie de aluminiu, ținând folia astfel încât să nu atingă budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Tăiați câteva găuri în folie pentru a permite aburului să iasă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Coaceți budinca timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 până la 45 de minute, până când crema se întărește și partea de sus a budincii este maro auriu deschis. Se lasa sa se raceasca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
12
Se serveste cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista