Budincă de pâine Panettone
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, budinca de pâine Panettone ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap de încercat. Acest desert are 396 de calorii , 11 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați ouă, extract de vanilie, panettone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panettone , Panettone Cupcakes și Tiramisu Bread Pudding .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați crusta exterioară maro închis de pe panettone (opțional).
Tăiați restul pâinii în cuburi de 1 inch și puneți-o pe o tavă într-un singur strat. Prăjiți panettone timp de 10 minute, până se rumenește ușor.
Ungeți o tavă de copt de 9 pe 12 pe 2 inci cu unt.
Puneți cuburile de panettone în tava de copt.
Într-un castron mare, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile, jumătate și jumătate, extractele de vanilie și migdale și zahărul.
Turnați acest amestec de cremă peste panettone. Se lasa deoparte 10 minute, astfel incat painea sa se absoarba crema. Împrăștiați migdalele feliate deasupra budincii.
Puneți tava de copt într-o tavă mai mare și adăugați apă de la robinet foarte fierbinte în tava mai mare până când ajunge la jumătatea părții laterale a vasului de copt. Acoperiți tava mai mare cu folie de aluminiu, ținând folia astfel încât să nu atingă budinca.
Tăiați câteva găuri în folie pentru a permite aburului să iasă.
Coaceți budinca timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 până la 45 de minute, până când crema se întărește și partea de sus a budincii este maro auriu deschis. Se lasa sa se raceasca 15 minute.
Se serveste cald sau la temperatura camerei.