Budincă de pâine Panettone

Budincă de pâine Panettone
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, budinca de pâine Panettone ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap de încercat. Acest desert are 396 de calorii , 11 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați ouă, extract de vanilie, panettone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panettone , Panettone Cupcakes și Tiramisu Bread Pudding .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
3
Tăiați crusta exterioară maro închis de pe panettone (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Tăiați restul pâinii în cuburi de 1 inch și puneți-o pe o tavă într-un singur strat. Prăjiți panettone timp de 10 minute, până se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți o tavă de copt de 9 pe 12 pe 2 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Puneți cuburile de panettone în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Într-un castron mare, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile, jumătate și jumătate, extractele de vanilie și migdale și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Turnați acest amestec de cremă peste panettone. Se lasa deoparte 10 minute, astfel incat painea sa se absoarba crema. Împrăștiați migdalele feliate deasupra budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Puneți tava de copt într-o tavă mai mare și adăugați apă de la robinet foarte fierbinte în tava mai mare până când ajunge la jumătatea părții laterale a vasului de copt. Acoperiți tava mai mare cu folie de aluminiu, ținând folia astfel încât să nu atingă budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Tăiați câteva găuri în folie pentru a permite aburului să iasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți budinca timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 până la 45 de minute, până când crema se întărește și partea de sus a budincii este maro auriu deschis. Se lasa sa se raceasca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Se serveste cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista