Budincă de pâine indiană cu sos de Cardamom

Budinca de pâine indiană cu sos de Cardamom ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fileuri John Dory prăjite în patiserie indiană cu sos de Cardamom de roșii, Budinca De Pâine Din Porumb Indian, și Budincă de pâine thailandeză cu nucă de cocos cu cremă de Cardamom de vanilie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti budinca, tăiați crustele din pâine. Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt; periați cu unt topit.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la prăjit.
Scoateți pâinea din cuptor; se răcește 5 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare felie în 4 pătrate. Aranjați pătratele în rânduri suprapuse într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați laptele evaporat, 3 linguri de zahăr și apa cu flori de trandafir, dacă doriți, amestecând bine cu un bici.
Se toarnă amestecul uniform peste pâine. Acoperiți cu folie; se răcește 30 de minute sau până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți budinca, acoperită, la 350 timp de 15 minute.
Pentru a pregăti sosul, combinați 2 linguri de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Încălziți laptele integral într-o cratiță mică și grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte integral fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant cu un bici.
Așezați amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mic 6 minute sau pana cand amestecul acopera spatele unei linguri, amestecand continuu cu un tel.
Se ia de pe foc; se amestecă cardamomul.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 5 minute sau până când sosul se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Aranjați 6 pătrate calde de budincă de pâine pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert. Completați fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri de sos și 1/2 linguriță de fistic.