Budincă de pâine indiană cu sos de Cardamom

Budincă de pâine indiană cu sos de Cardamom
Budinca de pâine indiană cu sos de Cardamom ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fileuri John Dory prăjite în patiserie indiană cu sos de Cardamom de roșii, Budinca De Pâine Din Porumb Indian, și Budincă de pâine thailandeză cu nucă de cocos cu cremă de Cardamom de vanilie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti budinca, tăiați crustele din pâine. Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt; periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți pâinea din cuptor; se răcește 5 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Tăiați fiecare felie în 4 pătrate. Aranjați pătratele în rânduri suprapuse într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Combinați laptele evaporat, 3 linguri de zahăr și apa cu flori de trandafir, dacă doriți, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă amestecul uniform peste pâine. Acoperiți cu folie; se răcește 30 de minute sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți budinca, acoperită, la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti sosul, combinați 2 linguri de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Încălziți laptele integral într-o cratiță mică și grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte integral fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
12
Așezați amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mic 6 minute sau pana cand amestecul acopera spatele unei linguri, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
13
Se ia de pe foc; se amestecă cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
14
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 5 minute sau până când sosul se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
15
Aranjați 6 pătrate calde de budincă de pâine pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert. Completați fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri de sos și 1/2 linguriță de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
PâinePâine
SosSos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista