Budincă de Pâine Dovleac
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, budincă de pâine cu dovleac ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană extraordinară de încercat. Acest desert are 1039 de calorii , 32 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 2,45 USD per porție , această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine de o zi, dovleci de plăcintă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Pudding Bread Pudding , Pumpkin Sticky Toffee Pudding și Tiramisu Bread Pudding sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați dovlecii; tăiați vârfurile și aruncați. Scoateți semințele și fibrele libere (păstrați semințele pentru o altă utilizare, dacă doriți). Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, zahărul brun, sarea, scorțișoara, vanilia și nucșoara. Se amestecă cuburile de pâine, ananasul, nucile și stafidele. Se pune în coji de dovleac.
Puneți pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Acoperiți lejer blaturile cu folie.
Se coace la 350° timp de 1-1/4 ore. Descoperi; Se coace cu 15-30 de minute mai mult sau până când dovleacul este moale și un cuțit introdus lângă centrul budincii de pâine iese curat. Pentru a servi, puneți budinca de pâine și dovleacul gătit în feluri de mâncare de desert.