Budincă De Pâine Cu Stafide De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu stafide de mere. Această rețetă servește 6. O porție conține 419 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine cu stafide de scorțișoară, mere aurii delicioase, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Stafide De Mere, Budincă de pâine cu mere și stafide, și Budincă De Pâine Cu Stafide De Mere Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Aranjați pâinea în 1 strat pe o foaie de copt mare (17 pe 13 inci) și prăjiți până la auriu pal, 10 până la 12 minute, apoi răciți pe foaia de copt. Lăsați cuptorul pornit.
Între timp, aruncați merele cu 3 linguri de zahăr într-un castron până când sunt acoperite. Gatiti intr-o tigaie antiaderenta uscata de 12 inci la foc moderat, tigaie involburata si intorcand felii ocazional, pana cand este frageda si aurie palida, aproximativ 15 minute.
Combinați pâinea și merele într-un souffl de 2 litri sau într-un vas de copt adânc de 2 inci (aproximativ oval de 8 pe 12 inci).
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouăle și restul de 1/2 cană de zahăr cu 1/4 linguriță de sare într-un castron, apoi turnați amestecul peste pâine și mere.
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei 15 minute.
Coaceți într-o baie de apăpână când marginea este setată, dar centrul încă tremură ușor când vasul este agitat ușor, 50 de minute până la 1 oră pentru vasul souffl sau 35 până la 40 de minute pentru vasul superficial. Budinca rece să se încălzească în vas de copt pe un raft, aproximativ 1 oră. (Budinca va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)