Budincă De Pâine Cu Stafide Cu Rom
Nevoie de un desert vegetarian? Budinca de pâine cu stafide de rom ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 10. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine brioșă, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Budinca De Pâine Cu Stafide, Budincă De Pâine Cu Stafide, și Rum-Stafide Budinca De Pâine.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță mare, adăugați lapte, unt, vanilie, scorțișoară, zahăr brun, rom și stafide și încălziți până la cald. Se fierbe și se amestecă până se dizolvă zahărul.
Într-un castron mare se adaugă pâinea cubată și se toarnă amestecul de lapte fierbinte.
Lăsați să stea 30 de minute, astfel încât pâinea să absoarbă laptele.
Adăugați ouăle bătute în amestecul de pâine și lapte și amestecați.
Se toarnă budinca de pâine într-un vas de copt cu unt de 1 1/2 litru și se coace 50 de minute.