Budincă De Pâine Cu Sos De Caramel Rom-Stafide

Budincă De Pâine Cu Sos De Caramel Rom-Stafide
Budinca de pâine cu sos de caramel Rom-stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 434 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, stafide, sos de caramel cu rom-stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu scorțișoară și stafide cu sos de rom, Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos de afine-stafide, și Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sos de caramel de rom-stafide; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Ungeți untul pe o parte a feliilor de pâine franceză; așezați pâinea, cu untul în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se coace la 350 timp de 10 minute până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Tăiați în cuburi de 1/2 inch; pus deoparte.
6
Combinați 1% lapte și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1% Lapte1% Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Adăugați pâine și stafide la amestec, apăsând ușor pentru a umezi; lasa sa stea 15 minute. Puneți amestecul de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se servește cald cu sos de caramel cu rom-stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista