Budincă De Pâine Cu Sos De Caramel Rom-Stafide
Budinca de pâine cu sos de caramel Rom-stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 434 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, stafide, sos de caramel cu rom-stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu scorțișoară și stafide cu sos de rom, Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos de afine-stafide, și Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sos de caramel de rom-stafide; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți untul pe o parte a feliilor de pâine franceză; așezați pâinea, cu untul în sus, pe o foaie de copt.
Se coace la 350 timp de 10 minute până se prăjește ușor.
Tăiați în cuburi de 1/2 inch; pus deoparte.
Combinați 1% lapte și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați pâine și stafide la amestec, apăsând ușor pentru a umezi; lasa sa stea 15 minute. Puneți amestecul de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când este setat.
Se servește cald cu sos de caramel cu rom-stafide.