Budincă De Pâine Cu Rubarbă De Modă Veche

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine de rubarbă de modă veche. Această rețetă servește 12. O porție conține 254 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți scorțișoară măcinată, apă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Budincă De Rubarbă De Modă Veche, Pâine de rubarbă – această pâine de modă veche este un adevărat deliciu în primăvară, și Budinca De Pâine De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inci.
Amestecați laptele condensat, apa clocotită și untul într-o cratiță la foc mediu și încălziți până când untul s-a topit.
Așezați cuburile de pâine într-un castron mare și turnați amestecul de lapte peste cuburile de pâine.
Lăsați pâinea să stea pentru a absorbi lichidul; nu amestecați.
Bateți ouăle și zahărul împreună într-un bol până se spumează și adăugați scorțișoara și extractul de vanilie. Bateți din nou amestecul și amestecați rubarba. Amestecați ușor și ușor amestecul de rubarbă împreună cu pâinea înmuiată și răzuiți amestecul în vasul de copt pregătit.
Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați vasul de copt umplut pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul budincii de pâine iese curată, aproximativ 1 oră.