Budincă De Pâine Cu Marmeladă De Portocale
Budinca de pâine cu marmeladă portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 652 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, jumătate și jumătate, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Marmeladă și whisky pâine și budincă de unt, Pâine De Marmeladă De Portocale De Nucă De Cocos, și Pâine Oarecum Tropicală Cu Marmeladă De Portocale Din Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Tăiați crustele de pe pâine și tăiați-le în felii de 1/2 inci. Într-o cratiță, încălziți jumătate și jumătate, smântână, sare și fasole de vanilie la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Puneți deoparte pentru a infuza 10 până la 15 minute. Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară într-un bol mare pentru a netezi amestecul și a îndepărta fasolea de vanilie.
În fundul unui vas de copt, așezați un strat de felii de pâine.
Se toarnă jumătate de cremă peste felii și se lasă la macerat 15 minute. Între timp așezați cealaltă jumătate a feliilor într-o altă tigaie.
Turnați crema rămasă peste pâine pentru a o înmuia.
Întindeți marmelada peste pâinea înmuiată în vasul de copt, apoi acoperiți-o cu celelalte felii de pâine înmuiate.
Aranjați budinca într-o baie cu apă fierbinte.
Coaceți până se fixează și se rumenesc foarte ușor deasupra, aproximativ 30 până la 35 de minute. Praful cu zahărul cofetarilor și se fierbe până când zahărul este ușor caramelizat.