Budincă De Pâine Cu Malț De Ciocolată
Budinca de pâine cu malț de ciocolată necesită în jur 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,41 USD pe porție. Acest desert are 691 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de frișcă, ou, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 37%. Încearcă Tort Cu Budincă De Ciocolată Malțată, Budincă de orez cu lapte malț, și Hovis (Pâine Brună Cu Malț) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuburile de pâine în două 8 oz. ramekins acoperite cu spray de gătit; se presară cu bile de lapte malțat, chipsuri de ciocolată și migdale.
Stropiți cu sirop de ciocolată.
Într-un blender, combinați laptele, crema de brânză, oul și laptele praf malțat; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de cuburi de pâine.
Se lasă să stea 15 minute.
Se coace la 325 CP timp de 25-30 minute sau până când amestecul ajunge la 160 CP. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire. Dollop cu frisca, dacă se dorește.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budinca de pâine poate fi asociată cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Un vin pe care l-ai putea încerca este Ashbrook Estate Verdelho. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Ashbrook Estate Verdelho]()
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.