Budincă De Pâine Cu Cremă De Nucă De Cocos

Budinca de pâine cu cremă de nucă de cocos necesită în jur 26 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, ouă, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită, Cupcakes cu budincă de pâine cu nucă de cocos cu glazură cremă de Macadamia crudă (fără lactate), și Budincă de pâine thailandeză cu nucă de cocos cu cremă de Cardamom de vanilie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți crema de brânză la viteză mică cu un mixer electric până când este cremoasă și netedă.
Adăugați 1 cană de zahăr și ouă și bateți la viteză medie 2 minute sau până când zahărul este dizolvat. Se amestecă 2 căni de lapte, 1 cană de cremă de nucă de cocos și 3 linguri. unt topit. Se amestecă cubulețe de pâine.
Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de pâine în vas.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când este setat.
Se amestecă împreună nucă de cocos în fulgi, nuci pecan și 3 linguri. unt topit.
Presărați amestecul de nucă de cocos peste budinca coaptă și coaceți încă 5 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Se amestecă împreună restul de 1/2 cană de lapte și 1/2 cană de cremă de nucă de cocos.
Gatiti 1/2 cana de zahar ramasa intr-o cratita grea de marime medie la foc mic, amestecand continuu, 3 minute sau pana cand zaharul este caramelizat si amestecul devine un sirop maro deschis. Se amestecă amestecul de lapte și se gătește, amestecând ocazional, 3 minute sau până când sosul se îngroașă ușor și zahărul se dizolvă. Se amestecă restul de 2 linguri. unt topit.
Tăiați budinca de pâine în 8 până la 10 porții și serviți cu sos de zahăr caramelizat.