Budincă de pâine cu ciocolată cu cremă

Budincă de pâine cu ciocolată cu cremă
Budinca de pâine cu ciocolată cu cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 950 calorii. Un amestec de pesmet, zahăr, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de cremă, Budincă De Pâine Cu Cremă, și Budincă de pâine cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți frișca la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
3
Procesați ciocolata într-un robot de bucătărie 15 până la 20 de secunde sau până se toacă mărunt. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet cremă; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați 1/3 cană zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
6
Adăugați vanilie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Combinați pesmetul și amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și bateți până când amestecul este lucios și se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
9
Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas până se omogenizează. Lingură într-o tigaie pătrată unsă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați tigaia într-o tigaie pentru pui de carne; adăugați suficientă apă în tigaia pentru pui de carne pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Coaceți, pe raftul cuptorului central, la 325 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute. Răsturnați cu grijă pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Se servește cu sos de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit ciocolată Semi-dulce Ghirardelli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista