Budincă de pâine cu ciocolată cu cremă
Budinca de pâine cu ciocolată cu cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 950 calorii. Un amestec de pesmet, zahăr, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de cremă, Budincă De Pâine Cu Cremă, și Budincă de pâine cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți frișca la foc mic într-o cratiță medie.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Procesați ciocolata într-un robot de bucătărie 15 până la 20 de secunde sau până se toacă mărunt. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet cremă; procesați până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană zahăr și unt.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1; procesați până se omogenizează.
Adăugați vanilie și procesați până se omogenizează.
Combinați pesmetul și amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și bateți până când amestecul este lucios și se formează vârfuri rigide.
Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas până se omogenizează. Lingură într-o tigaie pătrată unsă de 8 inci.
Așezați tigaia într-o tigaie pentru pui de carne; adăugați suficientă apă în tigaia pentru pui de carne pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei pătrate.
Coaceți, pe raftul cuptorului central, la 325 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute. Răsturnați cu grijă pe un platou de servire.
Se servește cu sos de cremă.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit ciocolată Semi-dulce Ghirardelli.