Budincă De Pâine Cu Ciocolată
Budinca de pâine cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 471 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: frișcă, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată, și Budincă De Pâine Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate un vas souffl de 2 1/2 până la 3 litri. Puneți pâinea în vas.
Încălziți jumătate și jumătate, zahărul și sarea într-o cratiță de 2 litri la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, apoi se lasă să stea 2 minute.
Bateți până se omogenizează. Bateți ușor ouăle împreună într-un castron mare și adăugați încet amestecul de ciocolată, amestecând până se combină. Se amestecă vanilia.
Se toarnă amestecul peste pâine și se lasă la macerat la temperatura camerei, presând pâinea ocazional, 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Dot top de budinca cu biți de unt.
Coaceți într-o baie de apă fierbinte până când marginea este setată, dar centrul încă tremură ușor, 45 de minute până la 1 oră. Budinca rece să se încălzească în vas pe un raft. (Budinca va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)