Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci Cu Caju Crocant
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 519 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați caju, ghimbir măcinat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci, Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci Și Ciuperci, și Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. Înfășurați cartofii dulci individual în folie de aluminiu.
Așezați-le pe o foaie de copt și coaceți până se înmoaie când sunt străpunse cu o furculiță, 1 până la 1 1/2 ore.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Scoateți folia, tăiați cartofii în jumătate și scoateți carnea de pe piei.
Transferați cartoful dulce gătit într-un robot de bucătărie, adăugați 1/2 cană de lapte și procesați până smooth.In într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul granulat, zahărul brun, sarea, vanilia, whisky-ul, coaja de portocală, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și condimentul împreună până se omogenizează. Între timp, aduceți restul de 1/2 cană de lapte și smântâna la fiert într-o cratiță mică. Turnați încet smântâna fierbinte peste amestecul de ouă, amestecând constant.
Adăugați piureul de cartofi dulci și amestecați până se combină uniform.
Adăugați pâinea și amestecați ușor pentru a combina. Dați la frigider baza de budincă de pâine timp de cel puțin 2 ore și până peste noapte.Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Înveliți ușor o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.Se amestecă baza de budincă de pâine, apoi se toarnă în vasul de copt pregătit.
Presărați blatul cu caju și zahăr turbinado și coaceți până se rumenesc, ușor umflate și setați, 35 până la 40 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.Consultați aceste rețete de desert pe Food Republic:întreg
Rețetă De Mere Cu Scorțișoară-Cardamom La Cuptor
Reteta De Prajituri Cu Pere Asiatice
Rețetă De Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane