Budincă De Pâine Cu Brânză Bandito Chile
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.68 pe portie. O porție conține 436 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, chimen, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciocolată Chile Pâine Budinca, Chile-Pâine De Porumb Cu Brânză, și Hatch Chile Brânză Pâine.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch.
Așezați 12 căni cuburi ușor ambalate într-un singur strat pe o grătar pe o foaie de copt și puneți-le pe raftul inferior în cuptor. Rezervați orice pâine rămasă pentru o altă utilizare.
Tăiați ardeiul pe lungime în fâșii de 1 inch, îndepărtând semințele și pulpa.
Așezați fâșii de piper, cu pielea în sus, pe o foaie de copt diferită și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Puneți ardeii pe raftul superior în cuptor. Fierbeți ardeii și pâinea la cuptor în același timp, verificând ardeii la fiecare 30 de secunde începând cu 3 minute.
Scoateți ardeii din cuptor când se rumenesc ușor.
Scoateți cuburile de pâine din cuptor.
Radeți brânzeturile pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Aruncați cuburi de pâine cu brânzeturi, ceapă și coriandru într-un bol mare de amestecare.
Folosind o strecurătoare cu plasă fină, strecurați salsa, separând lichidul de solide.
Combinați solidele scurse din salsa, ouă, lapte și chimen. Aruncați amestecul de ouă cu amestecul de pâine, asigurându-vă că toate cuburile de pâine sunt saturate.
Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de pâine în vas și coaceți, neacoperit, 35 până la 40 de minute sau până când se rumenesc ușor și aproape se așează în centru.
În timp ce budinca de pâine se gătește, combinați lichidul rezervat din salsa, smântână, pastă de roșii și fâșii de ardei roșu prăjite într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Scoateți budinca de pâine din cuptor, tăiați-o în pătrate și stropiți cu sos de smântână.