Budincă De Pâine Cu Banane Stratificată Condimentată
Condimentat stratificat Banana Pâine Budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr granulat, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Banane Stratificate, Budincă De Banane Stratificată În Adâncime, și Budinca De Pâine Condimentată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 11 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați scorțișoară, nucșoară, cuișoare și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți 1/2 cană de zahăr, ouă, lapte și vanilie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Feliați bananele și aranjați uniform în fundul vasului de copt. Unt felii de pâine pe ambele părți și se taie în cuburi; se presara peste partea de sus a bananelor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Unt
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă amestecul de ou uniform deasupra și se presară cu 1/4 cană de zahăr rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea de sus este maro auriu și ușor umflat.