Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine Banana-Dulce de leche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gălbenușuri de ou, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche, Dulce De Leche pâine cu banane, și Dulce de Leche și budincă de pâine cu bucăți de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Pentru budinca de pâine: Ungeți vasul de copt de 13 pe 9 inci cu 1 lingură de unt. Reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii și inferioare și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe două foi de copt cu margini și coaceți până se usucă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați foile pe rafturile de răcire și lăsați să se răcească complet, aproximativ 15 minute.
4
Între timp, într-un castron mare bateți gălbenușurile de ou, ouăle, zahărul brun închis, 2 lingurițe de scorțișoară, lapte, dulce de leche, rom, vanilie și sare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Dulce De Leche
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pâine și amestecați ușor cu spatula de cauciuc până când cuburile sunt saturate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați 1/2 cuburi de pâine în vasul de copt pregătit. Curățați și feliați bananele transversal în felii groase de 1/2 inch. Stratul superior de pâine jumătate din banane. Repetați stratificarea pâinii-banane, terminând cu banane. Topiți restul de 3 linguri de unt și periați bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(carton Bloc)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Combinați zahărul și restul de 1 linguriță de scorțișoară și presărați uniform peste banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)
Suc De Lămâie, Opțional
8
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei 20 de minute.
9
Așezați vasul pe foaia de copt cu margini și coaceți pe raftul din mijloc până când budinca de pâine s-a setat și când este presată nu eliberează lichid, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați tigaia în raftul de răcire și răciți cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
11
Pentru siropul de rom: în timp ce budinca de pâine se răcește, aduceți zahăr, zahăr brun închis, apă, rom, băț de scorțișoară, cuișoare și sare pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până se îngroașă și consistența siropului de arțar, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Căni De Bere
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă