Budincă De Pâine Cu Aromă De Arțar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budincă De Pâine Din Arțar, Budincă De Pâine Din Arțar, și Budincă De Pâine Cu Arțar Vermont pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aduceți sirop și lapte doar pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; pus deoparte. Bateți ouăle într-un castron mare cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de sirop fierbinte, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare. Se amestecă cubulețe de pâine prăjită și nucile pecan.
Se toarnă în 1-qt uns. caserola.
Coaceți 20 min. sau până când centrul de budincă este setat.
Se servește cald acoperit cu toppingul biciuit.