Budincă De Pâine Croissant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine Croissant. Această rețetă face 10 porții cu 522 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână croissante, gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Budincă De Pâine Croissant, Budincă De Pâine Croissant, și Budincă De Pâine Croissant.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, zahărul și vanilia. Puneți amestecul de cremă deoparte. Feliați croissantele pe jumătate orizontal. Într-un vas de copt oval de 10 x 15 x 2 1/2 inch, Distribuiți fundul croissantelor feliate, apoi adăugați stafidele, apoi vârfurile croissantelor (partea maro în sus), fiind sigur că stafidele sunt între straturile de cornuri sau vor arde în timp ce se coace.
Se toarnă crema peste cornuri și se lasă la macerat 10 minute, apăsând ușor.
Așezați tigaia într-una mai mare umplută cu 1 inch de apă fierbinte. Acoperiți tigaia mai mare cu folie de aluminiu, tentând folia, astfel încât să nu atingă budinca.
Tăiați câteva găuri în folie pentru a permite aburului să scape.
Coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 până la 45 de minute sau până când budinca se umflă și crema este setată.
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.