Budincă De Prune Aburită

Budincă De Prune Aburită
Budinca de prune aburită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, scorțișoara măcinată, melasa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Budinca De Prune, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Parfaits De Budincă De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți generos fundul și partea laterală a matriței rezistente la căldură cu 4 căni. În castron mare, se toarnă lapte peste pesmet. Se amestecă scurtarea și melasa până se amestecă bine. Se amestecă ingredientele de budincă rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă în matriță. Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Așezați mucegaiul pe raft în cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Se toarnă apă clocotită până la nivelul raftului. Acoperiți și încălziți până la fierbere. Păstrați apa clocotită la foc mic aproximativ 3 ore sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. (Dacă este necesară adăugarea de apă în timpul aburului, descoperiți și adăugați rapid apă clocotită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați toate ingredientele sosului. Gatiti la foc mic 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Desfaceți budinca; tăiat în felii.
7
Se servește cald cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista