Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., budinca de parkin cu pere cu cremă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 536 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de cremă, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bare De Cremă De Pere, Plăcintă Cu Cremă De Pere, și Tort de pere și vanilie cu cremă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas de copt de 30 x 20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se amestecă primele patru ingrediente împreună. Topiți melasa, untul și zahărul împreună într-o cratiță mare, apoi amestecați ingredientele uscate, jumătate din ghimbirul tocat, oul și laptele pentru a da un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Puneți lingura în vasul de copt, apoi așezați jumătățile de pere în aluat. Puneți mai mult unt peste fiecare jumătate de pere și presărați cu puțin mai mult zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți timp de 1 oră până când a crescut peste tot și o frigăruie introdusă în mijlocul budincii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Pentru a servi, împrăștiați restul de ghimbir peste fructe, apoi stropiți peste tot cu sirop din borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.