Budincă De Orez Roșu De Nucă De Cocos

Budincă De Orez Roșu De Nucă De Cocos
Budinca de orez roșu de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 365 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, apă, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Încercați Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos, Budinca De Orez Cu Nucă De Cocos, și Budinca De Orez Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați apa și orezul roșu și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați un vârf mare de sare, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați laptele de cocos și fierbeți până când lichidul devine foarte gros, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați smântâna grea și fasolea de vanilie și aduceți la foc mic. Gatiti 3 minute, le scoateti de pe foc, acoperiti si lasati la infuzat 20 de minute. Răsturnați semințele din boabele de vanilie în cremă; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă zahărul în cremă până se dizolvă. Se amestecă smântâna în orez și se lasă să stea, acoperită, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se servește cald.
7
Faceți înainte: budinca de orez roșu poate fi refrigerată peste noapte. Reîncălziți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista