Budincă De Orez Roșu De Nucă De Cocos
Budinca de orez roșu de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 365 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, apă, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Încercați Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos, Budinca De Orez Cu Nucă De Cocos, și Budinca De Orez Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați apa și orezul roșu și aduceți la fierbere.
Adăugați un vârf mare de sare, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, la foc moderat timp de 10 minute.
Adăugați laptele de cocos și fierbeți până când lichidul devine foarte gros, aproximativ 35 de minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați smântâna grea și fasolea de vanilie și aduceți la foc mic. Gatiti 3 minute, le scoateti de pe foc, acoperiti si lasati la infuzat 20 de minute. Răsturnați semințele din boabele de vanilie în cremă; aruncați fasolea.
Se amestecă zahărul în cremă până se dizolvă. Se amestecă smântâna în orez și se lasă să stea, acoperită, timp de 30 de minute.
Faceți înainte: budinca de orez roșu poate fi refrigerată peste noapte. Reîncălziți ușor înainte de servire.