Budincă de orez cu semințe de mac cu parfum de tei cu Mango
Budinca de orez cu semințe de mac cu aromă de tei cu Mango ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 490 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez cu bob scurt, lapte de cocos, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Mango-Căpșuni Cu Parfum De Tei, Brioșe Cu Semințe De Mac Mango Lassi, și Shortcakes Cu Semințe De Mac De Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o caserolă din fontă emailată medie, combinați laptele cu orezul, laptele de cocos, boabele de vanilie și semințele și semințele de Mac și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând des, până când orezul este fraged, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Se amestecă zahărul, smântâna grea și coaja de tei în orez și se fierbe, amestecând ocazional, până când budinca de orez este dulce și parfumată, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă bine și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore. Lingurați budinca de orez în boluri mici și acoperiți cu mango.