Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cu nucă de cocos Brulee. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1053 calorii. 101 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte, lapte de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Budincă De Orez Cu Lămâie Brulee, Carolina De Orez Budinca De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Budinca De Orez Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mică, adăugați apă și bețișoare de scorțișoară, dați la fiert și gătiți timp de 10 minute. Puneți deoparte și aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți orezul și apa de scorțișoară într-o cratiță mare, la foc mediu și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați sare, unt, 1 cană de lapte, extract de nucă de cocos, 1 cană de lapte de cocos și zahăr. Se amestecă bine pentru a se amesteca și se gătește neacoperit timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați laptele de cocos rămas, smântâna grea și laptele condensat. Se amestecă cu o lingură de lemn. Gatiti 1 ora si 15 minute, sau pana cand budinca de orez se ingroasa pentru a dori consistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați fulgii de nucă de cocos.Se amestecă bine și se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Consistența trebuie să fie foarte cremoasă. Împărțiți budinca de orez uniform în 6 ramekine. Se da la frigider cel putin 1 ora sau peste noapte.Chiar înainte de servire, preîncălziți broilerul și acoperiți fiecare ramekin cu 1 lingură de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Pachet Milk Duds
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Puneți ramekinele într-o tigaie umplută cu apă și fierbeți crema timp de 2 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată