Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă orez cu budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 228 de calorii, 4 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de vanilie, suc de lămâie, gălbenușuri și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sos de orez basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos, budincă de orez cu nucă de cocos prăjită și budincă de orez cu nucă de cocos prăjită cu sos de cireșe.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul, 1/2 cană de lapte, apă și sare la fiert, apoi reduceți la minimum și acoperiți bine cu folie. Gatiti pana se absoarbe toata umezeala, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Smântână, Bătută
Piure Concentrat De Fructul Pasiunii
1 Cană Piure Concentrat De Fructul Pasiunii
Piure Concentrat De Fructul Pasiunii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Lăsați să stea oprit cu folie încă pe încă 5 minute. Intr-un castron mic inmuiati gelatina pudra cu cele 2 linguri de apa. Într-o cratiță aduceți la fiert restul de 1 1/2 cană de lapte împreună cu boabele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Bomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
3
Lasă să stea 15 minute pentru a infuza.
4
Se bat galbenusurile cu zaharul apoi se calesc cu amestecul de lapte fierbinte. Reveniți la foc și gătiți ușor pentru a se îngroașa. Intre timp, pune gelatina cu buretele in apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Luați engleza îngroșată de pe foc și adăugați gelatina cu burete. Se amestecă pentru a se topi gelatina, apoi se strecoară într-un castron și se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se pune peste apă cu gheață și se amestecă pentru a se răci și se îngroașă. Pe măsură ce începe să se îngroașe, dar înainte să se întărească prea mult, se încorporează frișca și nuca de cocos prăjită și se toarnă în vase mici. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Stropi în Formă De Inimă
7
Într-o cratiță mică, la foc mediu, amestecați zahărul și apa până când zahărul este complet dizolvat. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Bateți într-un castron piureul de fructul pasiunii, sucul de lămâie și 1/3 cană de apă cu zahăr până se amestecă bine. Păstrați restul de apă cu zahăr (sirop simplu) într-o sticlă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Elixir G
Avocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți cu sos de fructul pasiunii peste budinca de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Budinca de orez poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.