Budincă De Mandarină Portocalie

Budinca de mandarină portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 191 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, smântână grea bine răcită, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă De Mandarină Portocalie, Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche, și Cheesecake Cu Portocale De Ciocolată Cu Glazură De Portocale-Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună amidonul de porumb, 1/2 cană de zahăr și un vârf de sare într-o cratiță grea de 11/2 litru, apoi amestecați sucul până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind constant, până se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja, apoi se transferă budinca într-un bol metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați frecvent până la rece, aproximativ 10 minute. Se pune în pahare pe o foaie de copt și se răcește, acoperit, 10 minute.
Bateți smântâna cu restul de 2 lingurițe de zahăr până când deține vârfuri moi.
Serviți budinci acoperite cu smântână.