Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie

Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie
Rețeta Budinca de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1204 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $3.63 pe portie. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de coajă de lămâie, coajă de lămâie, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată de bezea cu lămâie, Înghețată De Bezea Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Bezea Cu Înghețată De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de lămâie, bateți împreună ouăle și gălbenușul cu coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2
Adăugați zahărul și untul, apoi așezați vasul peste o tigaie cu apă care fierbe ușor. Se amestecă până când sosul este lucios și s-a îngroșat pentru a acoperi spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți și lăsați să se răcească.
4
Pentru înghețată, amestecați crme frache într-o mașină de înghețată până când este groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Scoateți din mașină, apoi marmură în 200 ml de sos de lămâie răcit și pliați prin bucățile de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Transferați la congelator timp de 3-4 ore până când este înghețat.
7
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Ungeți 4 forme individuale de budincă și tapetați bazele cu hârtie rezistentă la grăsimi. Bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase. Îndoiți ușor ouăle și făina alternativ, puțin câte puțin, până se combină, apoi adăugați coaja și sucul. Puneți lingura în forme, astfel încât să fie pline cu trei sferturi și coaceți timp de 20 de minute până devin aurii, înviate și ferme la atingere. Se lasă să se răcească ușor, apoi se întoarce. Pentru a servi, reîncălziți ușor sosul, turnați peste budinci și însoțiți cu înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budinca de lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista