Budincă de iaurt Cardamom cu sirop de miere de portocale și scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de iaurt cu Cardamom cu sirop de miere de portocale și scorțișoară. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 281 calorii, 10g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, iaurt cu lapte integral, cardamom măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Portocale De Căpșuni Cu Sirop De Cardamom, Baclava De Fistic Cu Sirop De Portocale-Cardamom, și Compot de căpșuni-portocale cu sirop de Cardamom.
Instrucțiuni
Bateți împreună iaurtul, zahărul și vanilia într-un castron mic până când zahărul este dizolvat. Puneți apa într-o cratiță foarte mică și înclinați tigaia astfel încât apa să fie pe o parte, apoi presărați gelatina și cardamomul uniform peste apă.
Lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Se încălzește amestecul la foc mic, amestecând, până se dizolvă gelatina, aproximativ 30 de secunde.
Bateți gelatina fierbinte în iaurt până se combină bine.
Se toarnă iaurtul în ramekin și se răcește, acoperit, până se fixează, aproximativ 1 1/2 ore.
În timp ce iaurtul se răcește, tăiați coaja și miezul alb din portocaliu cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron mic, tăiați segmente libere de membrane din jumătate de portocală, lăsând segmentele să cadă în castron, apoi stoarceți 1 lingură de suc din jumătatea rămasă de portocală și, dacă este necesar, din membrane.
Aduceți sucul de portocale, mierea și scorțișoara la foc mic într-o cratiță foarte mică curățată, amestecând, apoi fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 1 minut.
Adăugați segmente portocalii în sirop, amestecând ușor pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii ramekinului pentru a slăbi budinca, apoi înmuiați ramekin într-un castron cu apă fierbinte 30 de secunde și inversați budinca pe o farfurie. Lingurați siropul peste budincă și aranjați portocala în jurul părții.
Budinca de iaurt poate fi răcită până la 1 zi.