Budincă De Guli-Rabe De Casă Goală Pentru Lactate

Budincă De Guli-Rabe De Casă Goală Pentru Lactate
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de Kohlrabi de la Dairy Hollow House ar putea fi o minunată fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, nucșoară, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu ciocolată fără gluten/lactate/ouă / soia, Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, și Vechiul Conac Tradițional Victorian Budinca De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați un vas de copt pătrat de 9 inci sau șase ramekine individuale de 6 uncii cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați kohlrabi și gătiți până se înmoaie ușor, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
5
Se pune într-un robot de bucătărie și piure. Măsurați 3 căni de piure, economisind resturile pentru o altă utilizare (cum ar fi o supă răcită). Puneți piureul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă RăcităSupă Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Așezați ouăle cu neufchtel, lapte, amidon de porumb, Pickapeppa, sare, nucșoară și piper în robotul de bucătărie. Buzz până la foarte buna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați cele 3 căni de piure și jumătate din parmezan și buzz pentru a încorpora. Gustați și, dacă este necesar, condimentați cu mai mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
8
Se toarnă amestecul de budincă în vasul de copt pregătit sau în ramekinele individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Așezați vasul sau ramekins într-o tigaie mai mare cu apă fierbinte pentru a veni în centimetri pe părțile laterale ale vasului sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
10
Introduceți tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți din cuptor și presărați parmezanul rămas deasupra. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când brânza este topită și aurie, iar budinca este fermă, rumenită și nu se lipește de deget când îi atingeți suprafața, încă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește, fierbinte sau cald, tăiat în pătrate sau inversat din ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista