Budincă De Guli-Rabe De Casă Goală Pentru Lactate

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de Kohlrabi de la Dairy Hollow House ar putea fi o minunată fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, nucșoară, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu ciocolată fără gluten/lactate/ouă / soia, Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, și Vechiul Conac Tradițional Victorian Budinca De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Pulverizați un vas de copt pătrat de 9 inci sau șase ramekine individuale de 6 uncii cu spray de gătit. Pune deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați kohlrabi și gătiți până se înmoaie ușor, 3 până la 5 minute.
Se pune într-un robot de bucătărie și piure. Măsurați 3 căni de piure, economisind resturile pentru o altă utilizare (cum ar fi o supă răcită). Puneți piureul deoparte.
Așezați ouăle cu neufchtel, lapte, amidon de porumb, Pickapeppa, sare, nucșoară și piper în robotul de bucătărie. Buzz până la foarte buna.
Adăugați cele 3 căni de piure și jumătate din parmezan și buzz pentru a încorpora. Gustați și, dacă este necesar, condimentați cu mai mult piper.
Se toarnă amestecul de budincă în vasul de copt pregătit sau în ramekinele individuale.
Așezați vasul sau ramekins într-o tigaie mai mare cu apă fierbinte pentru a veni în centimetri pe părțile laterale ale vasului sau ramekins.
Introduceți tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați parmezanul rămas deasupra. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când brânza este topită și aurie, iar budinca este fermă, rumenită și nu se lipește de deget când îi atingeți suprafața, încă 20 până la 30 de minute.
Se servește, fierbinte sau cald, tăiat în pătrate sau inversat din ramekins.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;