Budincă de căpșuni

Budinca de căpșuni ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Această rețetă are 4 porții și costă 3,44 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 618 calorii . Un amestec de pâine de cartofi, piper măcinat, zahăr și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită , Acadele cu budincă de brânză și căpșuni și vanilie și Mini-gogoși proaspete coapte cu căpșuni și glazură de căpșuni și lime .
Instrucțiuni
Îndepărtați ambele capete de la 4 conserve de supă (425 g). Păstrați 4 dintre capete. Folosind una dintre conservele de supă fără capetele, tăiați pâinea cu cartofi în 16 rondele. Pentru a evita ruperea pâinii, apăsați drept în jos, nu răsuciți.
Lăsați pâinea să stea 2 ore pentru a se usca.
Ungeți cu unt o parte a 4 dintre rondelele de pâine.
Așezați conservele de supă pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Așezați plăcinta unsă cu unt, cu partea unsă cu unt în sus, în fiecare cutie. Turnați câte 2 linguri de căpșuni cu lichid pentru a acoperi fiecare plăcintă. Treceți o parte din cele 4 plăcinte în lichidul de căpșuni și așezați-le peste căpșuni. Repetați stratificarea căpșunilor și a plăcintelor unse cu unt până obțineți 3 straturi de căpșuni și 4 straturi de pâine.
Așezați capetele de supă puse deoparte peste aluatul final și cântăriți cu doze de suc. Refrigerati timp de 8 ore.
Scoateți conservele și serviți cu frișcă.
Într-un bol combinați toate ingredientele.
Se lasă să stea la frigider timp de 2 ore.