Budincă De Coacăze Aburită

Budincă De Coacăze Aburită
Budinca de coacăze aburită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de lămâie, pesmet, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Budincă De Pâine Cu Coacăze, Budincă De Pâine Cu Coacăze De Arțar, și Budinca de gris cu sos de coacaze rosii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem făina și praful de copt împreună într-un castron. Se amestecă suetul, apoi coacăzele, firimiturile de pâine, zahărul și coaja de lămâie. Se amestecă laptele, adăugând mai mult, dacă este necesar, pentru a face un aluat moale similar cu aluatul de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
BiscuițiBiscuiți
PesmetPesmet
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SeuSeu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-un buștean lung de aproximativ 6 inci (18 cm). Ungeți ușor o foaie de folie de aluminiu de 12 inchi (30 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați buștenul la un capăt al foliei și înfășurați-l. Răsuciți capetele închise pentru a face un pachet care seamănă cu o favoare de petrecere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați un suport pentru aburi într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a curăța raftul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Așezați pachetul de folie în abur. Acoperiți și aburiți la foc mediu-mic timp de aproximativ 1 oră, până când budinca este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați pe un platou, îndepărtați folia și feliați.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se servește fierbinte, cu Crme Anglaise.
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista