Budincă De Coacăze Aburită
Budinca de coacăze aburită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de lămâie, pesmet, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Budincă De Pâine Cu Coacăze, Budincă De Pâine Cu Coacăze De Arțar, și Budinca de gris cu sos de coacaze rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem făina și praful de copt împreună într-un castron. Se amestecă suetul, apoi coacăzele, firimiturile de pâine, zahărul și coaja de lămâie. Se amestecă laptele, adăugând mai mult, dacă este necesar, pentru a face un aluat moale similar cu aluatul de biscuiți.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-un buștean lung de aproximativ 6 inci (18 cm). Ungeți ușor o foaie de folie de aluminiu de 12 inchi (30 cm).
Așezați buștenul la un capăt al foliei și înfășurați-l. Răsuciți capetele închise pentru a face un pachet care seamănă cu o favoare de petrecere.
Așezați un suport pentru aburi într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a curăța raftul. Aduceți la fierbere.
Așezați pachetul de folie în abur. Acoperiți și aburiți la foc mediu-mic timp de aproximativ 1 oră, până când budinca este gătită.
Transferați pe un platou, îndepărtați folia și feliați.
Se servește fierbinte, cu Crme Anglaise.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;