Budincă de banane din Kentucky
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți Kentucky Banana Pudding acasă. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți per porție. O porție conține 306 calorii, 5 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes are 105 de fani. Un amestec de banane, lapte, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În ansamblu, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27%. Încercați Cum să faceți budincă de chia – și un Parfait de budincă de chia și banane cu căpșuni, budincă de banane IV și budincă de banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combina zahărul, amidonul de porumb, oul, laptele evaporat și laptele obișnuit.
Se amestecă bine și se amestecă până se densă.
Se ia de pe foc; se adauga vanilia si se amesteca bine.
Într-un castron mare sau o caserolă, aranjați un strat de fursecuri.
Turnați amestecul de budincă peste fursecuri și acoperiți cu un strat de banane feliate. Dă la rece până se răcește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budinca de banane. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.