Budincă de afine și nucă de cocos

Budincă de afine și nucă de cocos
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, budinca de afine și nucă de cocos ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 673 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți făină de auto-creștere, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Budinca De Chia De Cocos Cu Afine, Budincă De Pâine Cu Nucă De Cocos Cu Afine, și Parfum de budincă de chia cu piersici de afine pentru # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți zahărul și untul până devin palide și cremoase, apoi bateți în ou. Se amestecă făina, nuca de cocos, crme frache și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Puneți majoritatea afinelor într-un vas de copt (aproximativ 18 cm pătrat-ish) și strecurați peste sucul din jumătate de lămâie. Dollop pe amestecul de tort și împrăștiați peste afinele rămase și 2 lingurițe de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți timp de 35-40 de minute până când este auriu, înviat și buretele este gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Serviți cu o păpușă mai crme frache.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista