Nevoie de o desert vegetarian? Budinca cu burete de rubarbă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, ouă, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă lipicioasă de rubarbă și burete de căpșuni, Budincă Cu Burete De Lămâie, și Budincă Cu Burete De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați bucățile de rubarbă în vasul de copt într-un strat uniform. Se împrăștie zahărul brun și se presară cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Rubarbă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Bateți făina și praful de copt într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Adăugați ouă pe rând, bătând bine între adăugiri. Îndoiți amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri, amestecând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare. Puneți aluatul peste rubarbă, netezind partea superioară pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
5
Coaceți desertul până când blatul este maro auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.