Budincă Cu Burete De Rubarbă
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca cu burete de rubarbă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, ouă, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă lipicioasă de rubarbă și burete de căpșuni, Budincă Cu Burete De Lămâie, și Budincă Cu Burete De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt.
Așezați bucățile de rubarbă în vasul de copt într-un strat uniform. Se împrăștie zahărul brun și se presară cu 2 linguri de apă.
Bateți făina și praful de copt într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine între adăugiri. Îndoiți amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri, amestecând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare. Puneți aluatul peste rubarbă, netezind partea superioară pentru a acoperi.
Coaceți desertul până când blatul este maro auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Se servește cald cu frișcă moale.