Budincă Cu Burete De Rubarbă

Budincă Cu Burete De Rubarbă
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca cu burete de rubarbă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, ouă, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă lipicioasă de rubarbă și burete de căpșuni, Budincă Cu Burete De Lămâie, și Budincă Cu Burete De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați bucățile de rubarbă în vasul de copt într-un strat uniform. Se împrăștie zahărul brun și se presară cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
RubarbăRubarbă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Bateți făina și praful de copt într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ouă pe rând, bătând bine între adăugiri. Îndoiți amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri, amestecând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare. Puneți aluatul peste rubarbă, netezind partea superioară pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
5
Coaceți desertul până când blatul este maro auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Se servește cald cu frișcă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista