Budincă cremoasă de orez cu sos de cireșe Brandy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cremoasă cu sos de cireșe Brandied. O porție conține 328 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Un amestec de cireșe tarte, frișcă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sos De Cireșe Brandy, Budinca de orez cu migdale si sos de cirese, și Budincă de orez prăjită cu nucă de cocos cu sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele, orezul, 1/3 cană de zahăr și sarea până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit 40 până la 45 de minute, amestecând frecvent, până când orezul este fraged și amestecul este îngroșat.
Se amestecă o cantitate mică din amestecul de orez fierbinte în ouă, apoi se amestecă ouăle înapoi în amestec în cratiță. Continuați să gătiți la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecând continuu, până când se încălzește. Se răcește 45 de minute, amestecând ocazional.
Într-un castron mare de servire răcit, bateți frișca și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până se îngroașă. Îndoiți amestecul de orez răcit. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore până când este bine răcit.
În cratița de 1 litru, amestecați 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de portocale și cireșele congelate.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când amestecul fierbe și se îngroașă ușor. Se amestecă coniac.
Serviți sosul cald sau răcit cu budincă.