Budincă Adevărată De Banane

Budincă Adevărată De Banane
Budinca de banane adevărată este o vegetarian desert. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Porumb Adevărată + Prieteni Adevărați, Budincă De Pâine Adevărată, și Real Crema Budinca De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună amestecul de zahăr, laptele și 4 gălbenușuri de ou într-o cratiță grea de dimensiuni medii până se omogenizează bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 6-8 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
5
Puneți jumătate de napolitane de vanilie într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Se acoperă cu jumătate de felii de banane și jumătate de budincă. Repetați procedura cu napolitane rămase, felii de banane și budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
BananeBanane
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 3 linguri. zahăr, bătând până când zahărul se dizolvă și se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Întindeți bezea peste budincă, sigilând până la marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți la 375 timp de 7 până la 10 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească 30 de minute și serviți cald; sau răciți încă o oră și serviți rece.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista