Budinci de vară cu prune și fructe de pădure
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budincile de vară cu prune și fructe de pădure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 213 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine Coș, suc de lămâie, coșuri zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Boabe de vară și budincă de prune, Budinci De Pâine Cu Boabe, și Budinci Individuale De Vară.
Instrucțiuni
Căptușiți șase căni de cremă de 3/4 cană cu folie de plastic, lăsând o consolă de 3 inci pe toate părțile. Folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci, tăiați 1 rundă din fiecare felie de pâine; rezervă.
Combinați prunele și zahărul într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul și se formează sirop. Fierbeți până când prunele sunt fragede și translucide, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați toate fructele de pădure; fierbeți până când fructele de pădure își eliberează sucurile, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Se răcește la temperatura camerei.
Aranjați 2 felii de prune fierte în partea de jos a fiecărei căni de cremă. Top prune în fiecare cu 2 linguri amestec de fructe cu sucuri, apoi 1 pâine rotundă. Completați fiecare cu amestecul de fructe rămas cu sucuri, împărțind în mod egal.
Așezați 1 pâine rotundă deasupra fiecăruia; apăsați în amestecul de fructe pentru a compacta. Acoperiți bine budincile cu o consolă de folie de plastic.
Așezați căni de cremă pe foaia de copt. Cupe de Top cu o altă foaie de copt.
Așezați mai multe cutii de alimente deasupra foaie de copt pentru a cântări. Se răcește peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.).
Desfaceți folia de plastic din partea de sus a cupelor cu cremă. Inversați budincile pe farfurii.
Îndepărtați folia de plastic. Lingurați frisca alături și serviți.