Budinci de sparanghel și parmezan
Această rețetă face 8 porții cu 158 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, sparanghel, brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Budinci de pâine cu sparanghel, șuncă și Fontina, Parmezan Sparanghel, și Sparanghel Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt opt cupe de cremă de 3/4 cană sau feluri de mâncare suflate. Se acoperă cu pesmet.
Tăiați vârfurile de sparanghel. Sfaturi de gătit într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Scurgere; sfaturi de rezervă și 1 cană de lichid de gătit. Tăiați grosolan tulpinile de sparanghel.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați tulpini; saut până la crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Adăugați lichid de gătit cu sparanghel rezervat. Acoperiți; fierbeți până când tulpinile sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Descoperi; gatiti pana cand lichidul este absorbit, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Transfer la robotul de bucătărie; piure.
Adăugați parmezan, ricotta și făină. Folosind porniri / opriri, procesați doar până la amestecare. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți ouăle în castron pentru a le amesteca.
Adăugați piure de sparanghel; bateți pentru a amesteca. Se amestecă toate vârfurile de sparanghel, cu excepția a 16. Împărțiți crema între cupe.
Puneți cupe în tigaie. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; chill budinci și sfaturi sparanghel rămase.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a veni 1 inch în sus părți de cupe.
Coaceți budincile până se fixează, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să stea 10 minute. Inversați pe plăci.
Se ornează cu vârfuri de sparanghel.