Budinci de sparanghel și parmezan

Budinci de sparanghel și parmezan
Această rețetă face 8 porții cu 158 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, sparanghel, brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Budinci de pâine cu sparanghel, șuncă și Fontina, Parmezan Sparanghel, și Sparanghel Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt opt cupe de cremă de 3/4 cană sau feluri de mâncare suflate. Se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CremăCremă
UntUnt
2
Tăiați vârfurile de sparanghel. Sfaturi de gătit într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgere; sfaturi de rezervă și 1 cană de lichid de gătit. Tăiați grosolan tulpinile de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa; saut pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați tulpini; saut până la crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
7
Adăugați lichid de gătit cu sparanghel rezervat. Acoperiți; fierbeți până când tulpinile sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
8
Descoperi; gatiti pana cand lichidul este absorbit, amestecand des, aproximativ 5 minute.
9
Transfer la robotul de bucătărie; piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Adăugați parmezan, ricotta și făină. Folosind porniri / opriri, procesați doar până la amestecare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Bateți ouăle în castron pentru a le amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Adăugați piure de sparanghel; bateți pentru a amesteca. Se amestecă toate vârfurile de sparanghel, cu excepția a 16. Împărțiți crema între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Puneți cupe în tigaie. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; chill budinci și sfaturi sparanghel rămase.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a veni 1 inch în sus părți de cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Coaceți budincile până se fixează, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să stea 10 minute. Inversați pe plăci.
18
Se ornează cu vârfuri de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista