Pâine de dovleac Budinca de zahar ars este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, gălbenușuri de ou, pâine cu stafide de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Budinci De Pâine Cu Dovleac Br.... L......., Budinci De Pâine Caramel-Pecan-Dovleac, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă jumătate și jumătate și 3/4 cană de zahăr în cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc; se răcește amestecul până la călduț.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Întindeți untul pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
4
Tăiați pâinea în bucăți de 3/4 inch. Împărțiți între șase 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
5
Bateți dovleacul, gălbenușurile, oul, lichiorul, vanilia, nucșoara și sarea într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Dovleac
Vanilie
Nucșoară
Gălbenuș De Ou
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați jumătate și jumătate de amestec; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă cremă de dovleac peste pâine în vase, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Dovleac
Pâine
8
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional pe pâine pentru a se scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Așezați vasele souffl în tava mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
11
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor souffl circulat; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
12
Așezați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
13
Coaceți budinci până când cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
14
Transferați budincile în raft și răciți complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
15
Preîncălziți broilerul. Puneți 1 lingură de frișcă deasupra fiecărei budinci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
16
Presărați 1 lingură de zahăr brun peste fiecare. Fierbeți budincile până când vârfurile sunt bulbucate și maro auriu, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 2 minute.