Ginger & caramel budinci de mere este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 475 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, bicarbonat de sodă, ghimbir conservat și praf de copt. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caramel Măr Ghimbir Crumble, Ghimbir Caramel Mere Galette, și Tort de ghimbir cu Topping de Caramel-mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt ușor și făină de 6 x 8 cm adâncime ramekins, atingând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Încălziți untul într-o tigaie până se spumează, adăugați mărul și gătiți timp de 1 min la foc mediu. Aruncați zahărul și gătiți până se dizolvă. Împărțiți între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru budinci, bateți untul și zahărul împreună cu un tel electric până se combină complet. Într-un castron separat, amestecați împreună oul, Zara, ghimbirul tocat și siropul de ghimbir, apoi amestecați acest lucru în amestecul de unt. Îndoiți făina, ghimbirul măcinat, praful de copt, bicarbonatul de sodă și un vârf de sare. Împărțiți între ramekins, astfel încât acestea să fie umplute la 1 cm sub partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați-le pe o tavă de copt și coaceți timp de 20 de minute, până devin aurii și înviate.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cald, praf cu zahăr glazură. Însoțiți cu cremă sau cremă.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.