Ginger & caramel budinci de mere este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 475 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, bicarbonat de sodă, ghimbir conservat și praf de copt. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caramel Măr Ghimbir Crumble, Ghimbir Caramel Mere Galette, și Tort de ghimbir cu Topping de Caramel-mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Unt ușor și făină de 6 x 8 cm adâncime ramekins, atingând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Încălziți untul într-o tigaie până se spumează, adăugați mărul și gătiți timp de 1 min la foc mediu. Aruncați zahărul și gătiți până se dizolvă. Împărțiți între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru budinci, bateți untul și zahărul împreună cu un tel electric până se combină complet. Într-un castron separat, amestecați împreună oul, Zara, ghimbirul tocat și siropul de ghimbir, apoi amestecați acest lucru în amestecul de unt. Îndoiți făina, ghimbirul măcinat, praful de copt, bicarbonatul de sodă și un vârf de sare. Împărțiți între ramekins, astfel încât acestea să fie umplute la 1 cm sub partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați-le pe o tavă de copt și coaceți timp de 20 de minute, până devin aurii și înviate.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește cald, praf cu zahăr glazură. Însoțiți cu cremă sau cremă.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.