Budinci De Mango
Nevoie de o desert fără gluten? Budincile de Mango ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte evaporat, gelatină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Budinci de Paște, Budinci cu capac negru, și Budinci de rom și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și puneți Mango, apoi pur și simplu într-un robot de bucătărie până se omogenizează (ar trebui să aveți 2 1/3 căni pur și simplu). Forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron pentru a îndepărta orice fibre, răzuind fundul sitei cu o spatulă de cauciuc (aruncați fibrele).
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă într-un castron mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Încălziți zahărul și apa rămasă într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi adăugați amestecul de gelatină și amestecați până se dizolvă.
Se adaugă mango pur și se încălzește, amestecând, până când amestecul ajunge la foc mic.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă laptele evaporat până se combină bine. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Împărțiți între 8 (1/2 cană) Pahare și răciți, acoperite, cel puțin 8 ore și până la 24 (pentru ca aromele să se dezvolte; budincile vor fi setate ușor).