Budinci Cu Opt Comori

Budinci Cu Opt Comori
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Budincile cu opt comori ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală confiată, jujuburi, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cookie-Uri De Comori, Comoara Berried, și Golden Treasure Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-o sită mare sub apă curentă rece până când apa curge limpede, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Combinați orezul, uleiul și 2 căni de apă rece în tigaia pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Puneți 1/2 inch de apă într-o oală lată de 12 inci sau o tigaie adâncă. Setați un raft metalic (sau câteva tăietoare de prăjituri metalice) în fundul oalei, apoi puneți tigaia pentru tort (cu orez) pe raft și aduceți apa la fierbere. Acoperiți oala și aburul la foc mare, verificând ocazional nivelul apei și adăugând mai multă apă dacă este necesar, până când orezul este fiert, aproximativ 40 de minute. Îndepărtați cu grijă tigaia și răciți-o la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Formă De TortFormă De Tort
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, aduceți restul de 1 1/2 căni de apă rece la fierbere într-o cratiță grea de 2 litri cu zahăr de rocă, jujuburi, prune uscate, caise, cireșe și coajă de portocală, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când fructele sunt foarte moi și lichidul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 45 de minute. Se amestecă nucile și se fierbe 1 minut. Se scurge imediat într-o sită cu ochiuri medii așezată peste un castron, rezervând separat siropul și fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
CireșeCireșe
JujubesJujubes
NuciNuci
Prune UscatePrune Uscate
FructeFructe
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
5
Scoateți nucile din fructe și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
FructeFructe
6
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 cupe de cremă de ulei de 3 ori și o măsură de 1/3 cană. Puneți 1 jumătate de nucă în partea de jos a fiecărei căni, apoi lingurați 2 linguri de fructe amestecate (pe cană) deasupra, răspândindu-se uniform în partea de jos a fiecărei căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe MixteFructe Mixte
CremăCremă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Stropiți 1 linguriță de sirop de fructe rezervat peste fructe în fiecare cană, apoi apăsați 1/3 cană de orez (pe cană) deasupra fructelor cu vârful degetelor umezit. Folosind vârful degetelor sau spatele unei linguri mici, faceți o mică indentare în orez și umpleți cu 1 linguriță de fasole roșie (pe cană), lăsând cel puțin o margine de 1/2 inch de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole RoșieFasole Roșie
FructeFructe
SiropSirop
OrezOrez
8
Stropiți 1 linguriță de sirop de fructe peste fiecare budincă de orez, apoi acoperiți cu 2 linguri de orez (înmuiați lingura de măsurare în apă înainte de a măsura orezul pentru a preveni lipirea). Folosind o bucată mică de folie de plastic, apăsați orezul în cupe pentru a aplatiza suprafața. Aruncați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De MăsurareLingura De Măsurare
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Aranjați cupe în tigaie. Ungeți o foaie de folie rezistentă, apoi acoperiți tigaia cu folie (partea unsă în jos) și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți într-o baie de apă 1 oră, apoi lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărei căni pentru a slăbi orezul, apoi inversați fiecare budincă pe un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Stropiți cu siropul de fructe rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SiropSirop
1
Budincile pot fi gătite (dar nu nemodificate) cu 3 zile înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite (se răcește siropul de fructe rămas separat), acoperite cu folie de plastic. Reîncălziți budincile într-o tigaie de prăjire superficială, acoperită cu folie, într-un cuptor preîncălzit de 400 km F până când centrele sunt calde, aproximativ 15 minute (sau reîncălziți în cuptorul cu microunde). Aduceți siropul de fructe rămas la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SiropSirop
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista