Budinci Cu Opt Comori
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Budincile cu opt comori ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală confiată, jujuburi, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cookie-Uri De Comori, Comoara Berried, și Golden Treasure Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul într-o sită mare sub apă curentă rece până când apa curge limpede, apoi scurgeți.
Combinați orezul, uleiul și 2 căni de apă rece în tigaia pentru tort.
Puneți 1/2 inch de apă într-o oală lată de 12 inci sau o tigaie adâncă. Setați un raft metalic (sau câteva tăietoare de prăjituri metalice) în fundul oalei, apoi puneți tigaia pentru tort (cu orez) pe raft și aduceți apa la fierbere. Acoperiți oala și aburul la foc mare, verificând ocazional nivelul apei și adăugând mai multă apă dacă este necesar, până când orezul este fiert, aproximativ 40 de minute. Îndepărtați cu grijă tigaia și răciți-o la temperatura camerei.
Între timp, aduceți restul de 1 1/2 căni de apă rece la fierbere într-o cratiță grea de 2 litri cu zahăr de rocă, jujuburi, prune uscate, caise, cireșe și coajă de portocală, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când fructele sunt foarte moi și lichidul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 45 de minute. Se amestecă nucile și se fierbe 1 minut. Se scurge imediat într-o sită cu ochiuri medii așezată peste un castron, rezervând separat siropul și fructele.
Scoateți nucile din fructe și puneți-le deoparte.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 cupe de cremă de ulei de 3 ori și o măsură de 1/3 cană. Puneți 1 jumătate de nucă în partea de jos a fiecărei căni, apoi lingurați 2 linguri de fructe amestecate (pe cană) deasupra, răspândindu-se uniform în partea de jos a fiecărei căni.
Stropiți 1 linguriță de sirop de fructe rezervat peste fructe în fiecare cană, apoi apăsați 1/3 cană de orez (pe cană) deasupra fructelor cu vârful degetelor umezit. Folosind vârful degetelor sau spatele unei linguri mici, faceți o mică indentare în orez și umpleți cu 1 linguriță de fasole roșie (pe cană), lăsând cel puțin o margine de 1/2 inch de orez.
Stropiți 1 linguriță de sirop de fructe peste fiecare budincă de orez, apoi acoperiți cu 2 linguri de orez (înmuiați lingura de măsurare în apă înainte de a măsura orezul pentru a preveni lipirea). Folosind o bucată mică de folie de plastic, apăsați orezul în cupe pentru a aplatiza suprafața. Aruncați folia.
Aranjați cupe în tigaie. Ungeți o foaie de folie rezistentă, apoi acoperiți tigaia cu folie (partea unsă în jos) și sigilați bine.
Coaceți într-o baie de apă 1 oră, apoi lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărei căni pentru a slăbi orezul, apoi inversați fiecare budincă pe un vas.
Stropiți cu siropul de fructe rămas.
Budincile pot fi gătite (dar nu nemodificate) cu 3 zile înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite (se răcește siropul de fructe rămas separat), acoperite cu folie de plastic. Reîncălziți budincile într-o tigaie de prăjire superficială, acoperită cu folie, într-un cuptor preîncălzit de 400 km F până când centrele sunt calde, aproximativ 15 minute (sau reîncălziți în cuptorul cu microunde). Aduceți siropul de fructe rămas la temperatura camerei înainte de servire.