Budinci Cu Burete De Ciocolată
Budinci cu burete de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sloe Gin & budinci cu burete de fructe cu cremă, Budinci De Ciocolată Caldă, și Budinci de ciocolată-nucă de cocos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați interiorul ramekinelor cu spray de gătit. Distribuiți 1 lingură de zahăr printre cele 4 ramekine pentru a acoperi.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/3 cană de zahăr cu un mixer portabil până când gălbenușurile sunt galben pal și zahărul se dizolvă. Într-un castron mic, combinați cacao, făină și sare. Într-un alt castron mic, combinați vanilia și laptele.
Adăugați jumătate din amestecul de cacao în ouă, urmat de jumătate din amestecul de lapte, bateți până se omogenizează, apoi adăugați restul de cacao și amestecurile de lapte.
Într-un castron mic, curat, cu bătăi curate, bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albusurile în amestecul de ciocolată până când sunt încorporate. Aveți grijă să nu amestecați aerul din albușurile de ou. Împărțiți-vă între ramekins.
Așezați ramekinele în tava de copt și umpleți cu grijă tigaia cu apă fierbinte până ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți până când prăjiturile au crescut și centrele revin la o atingere blândă, 15-17 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună smântâna și zahărul brun și dați deoparte.
Când budincile sunt gata, scoateți din apă și serviți cu o păpușă de smântână îndulcită și o stropire de coajă de portocală.