Budinca Yorkshire

Budinca Yorkshire
Budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 159 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați picături de carne de vită, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea împreună până se omogenizează. Faceți o fântână în făină, adăugați laptele și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați apă și bateți din nou până când amestecul este ușor și spumos. Se lasă deoparte o oră (sau, dacă este cu o zi înainte, se acoperă la frigider peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Dacă aluatul a fost refrigerat, lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare. Când friptura de vită este gata să iasă din cuptor, pregătiți amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Se toarnă picăturile din friptura de vită și se măsoară cantitatea dorită (aproximativ 1/2 cană ar trebui să facă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
6
Se toarnă picături într-un vas de copt de 9x12 inch și se introduce în cuptor până când picăturile sfârâie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se toarnă aluatul peste picături și se coace timp de 30 de minute (sau până când părțile laterale s-au ridicat și se rumenesc).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Tăiați în opt porții și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista