Budinca Yorkshire
Budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 159 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați picături de carne de vită, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea împreună până se omogenizează. Faceți o fântână în făină, adăugați laptele și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle în aluat.
Adăugați apă și bateți din nou până când amestecul este ușor și spumos. Se lasă deoparte o oră (sau, dacă este cu o zi înainte, se acoperă la frigider peste noapte).
Dacă aluatul a fost refrigerat, lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare. Când friptura de vită este gata să iasă din cuptor, pregătiți amestecul.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Se toarnă picăturile din friptura de vită și se măsoară cantitatea dorită (aproximativ 1/2 cană ar trebui să facă).
Se toarnă picături într-un vas de copt de 9x12 inch și se introduce în cuptor până când picăturile sfârâie.
Se toarnă aluatul peste picături și se coace timp de 30 de minute (sau până când părțile laterale s-au ridicat și se rumenesc).
Tăiați în opt porții și serviți imediat.