Budinca Tripla De Ciocolata
Budinca de ciocolată triplă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 495 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, pudră de cacao din procesul olandez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budincă Triplă De Ciocolată, Triplă Budincă De Pâine Cu Ciocolată, și Triplă Budincă De Ciocolată Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un bol rezistent la căldură peste o cratiță cu apă fierbinte (care nu fierbe).
Adăugați bomboanele de ciocolată și amestecați până se topesc și se omogenizează.
Scoateți vasul din cratiță.
Încălziți laptele și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu până când se aburește.
Bateți restul de 2/3 cană de zahăr, cacao, amidon de porumb și sare într-un bol mediu.
Bateți ouăle, gălbenușul de ou și smântâna. Treceți treptat în jumătate din amestecul de lapte fierbinte, apoi turnați în cratiță cu amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Aduceți la fierbere, amestecând desși răzuind partea laterală a cratiței. Reduceți căldura la minim și lăsați bula timp de 30 de secunde.
Scoateți cratița de pe foc. Se strecoară budinca printr-o sită într-un bol mediu.
Bateți amestecul de ciocolată topită, rom și vanilie. Lingurați budinca în 6 borcane sau boluri. Acoperiți fiecare cu folie de plastic, apăsându-l direct pe suprafață și străpungându-l de câteva ori cu vârful unui cuțit mic. (Dacă vă place o piele pe budinca ta, nu acoperă.)
Lăsați budinca să se răcească la temperatura camerei până la cald, aproximativ 1 oră, apoi la frigider până la răcire, cel puțin 2 ore. (Budinca poate fi refrigerată până la 3 zile.)
Îndepărtați folia de plastic și acoperiți cu frișcă și ciocolată rasă.
Fotografie de David Malosh